Nedelja, Jul 05, 2020

Tri hrasta – bilo, ne ponovilo se

Ne preporučujem smeštaj Tri hrasta

Potpuno smo razočarani smeštajem Tri hrasta. Bilo im je najavljeno da dolazimo sa decom, a dobili smo tako male sobe, da je to neverovatno. Dušeci su bili premekani, stari i jezivo neudobni. Čak su se malo osećali na buđ. Samo sunđer presvučen nekim pamukom.

Hrana je bila loša, prvo veče smo dobili samo punjene paprike, a drugo veče smo dobili neki drnč: potpuno neslanu krompir-čorbu sa pilećim belim mesom.

Na sve to tog drugog dana ujutru je neki sindikat došao tamo da prave kotlić i žurku, što je zvučalo kao pravo svadbarsko veselje. Neki od naših prijatelja su se pokupili i otišli. Popuno smo ih razumeli što nisu hteli da ostaju sa malom decom negde de ima 50-ak pijanih ljudi koji prave narodno poselo. Vlasnica je sve vreme gledala kako da nas otalja, a kad smo se pobunili zbog smeštaja, hrane, posela (...) probala je da nas zaluđuje nekim glupostima.

Sledećeg jutra su nam za doručak poslužili prženice i jaja, a svojim važnijim gostima iz sindikata svinjsko pečenje i rakiju, tako da su oni lepo od 8:30 ujutru nastvili da rakijaju uz pečenje.

Imanje Tri hrasta je zapravo jako lepo i vidi se da je tu nekad bilo super, ali se vidi da godinama nije ulagano. Jedino je trava podšišana.

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama TripAdvisor i FourSquare

[Odgovori]

Danas se vise ne ide ni u hotele ni u apartmane. Pogledajte Nemce i Holandeze, oni vec godinama idu kamperima, kamp prikolicama ili šatorima. Nije tu samo GoPro7, vec je tu i nezdrava hrana, piće, vazduh...
Svakako ste vi bolje prošli sa kajganom negoli sa mesom odmrznutim negde u Engleskoj posle dvadeset godina i servirano na Balkan, koji tradicionalno sve proguta..

Comment by laika (07/08/2020 23:41)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me