Zavodljiva ćuretina u sosu od višanja

Preporučujem restoran „Butkica” preko puta Belvila na Novom Beogradu

Butkica ima jako lepu baštu i još lepšu hranu. Doduše, nismo probali specijalitet kuće, butkicu, već smo se odlučili za nešto sasvim novo: ćuretinu u sosu od višanja, i nismo se pokajali. Sos je potpuni hit, jako fino izbalansiran između slatkog i kiselog, a porcija je bila dovoljna za nas dvoje.Teleća čorba je takođe bila vrlo ukusna, gusta, puna povrća i mesa, i sama može da bude neki lakši obrok. Kelner je bio vrlo prijatan i komunikativan. Jedino što bi se moglo zameriti je to što je u samom sosu bilo dosta koštica od višanja, čovek se isprva ne nada da će naići na košticu, pa može da ošteti zub.

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama Google Maps, Wordpress, Blogspot, Blog.rs, TripAdvisor i FourSquare

U Korijenima pečenje kao bajadera

Preporučujem mesaru Milan i restoran Korjeni na Novom Beogradu

Krenuli smo kolima u pravcu Savskog keja, kada je najednom ventilacija uvukla miris svežeg pečenja. Taj miris nas je prosto naterao da odmah tu stanemo i uđemo u mesaru „Milan”, tj. restoran „Korijeni”. Uzeli smo 250g neverovatno hrskavog pečenja. Pokazali smo prstom i momak u mesari nam je isekao baš ono što smo hteli i pride nam besplatno dodao i jednu svinjsku nogicu, koju smo posle u slast oglodali. Seli smo u Korjene, gde smo uzeli kupus salatu (bila je sočna, baš kako treba), sačekali smo naše pečenje i baš se fino najeli, iako smo bili u žurbi. Sve u svemu, veliki lajk za „Korijene” i mesaru „Milan”.

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama Google Maps, Wordpress, Blogspot, Blog.rs, TripAdvisor i FourSquare

«Prethodni   1 2 3